FRESH BOOKINGS

MC Rems

MC Rems

De man met een overvloed aan energie en passie, een gezonde dosis gekkigheid én de man met een permanente lach op zijn gezicht; we hebben het natuurlijk over niemand minder dan MC Rems.

Van het hosten tot de Freestyle Stage op Intents en Rebirth tot touren met Mental Theo; met meer dan 10 jaar (inter)nationale ervaring on stage is deze man inmiddels een begrip in de dance scene. Bij festivals als Defqon, Dance Valley en Decibel prijkt hij bijna standaard op de line-up, maar ook landen als Duitsland, België, Ierland, Schotland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en zelfs het verre China mogen regelmatig van de skills van MC Rems genieten.

Niet zo’n hardstyle-fan? Geen probleem. Door zijn brede muzieksmaak en -kennis is MC Rems in te zetten voor nog veel meer muziekstijlen. Dit is ook te zien bij de feestact Sjieke Bazen, waar hij een van de vaste gezichten is.

Wij zijn supertrots om te mogen melden dat MC Rems exclusief te boeken is bij Fresh! Interesse of meer informatie? Schroom niet om ons te contacten.

Get in touch

contact ons!